Information till banden

Välkommen till Musikfesten i Stärkesmark 2018 – 4 augusti!

Här kommer lite användbar information till dig som ska spela:

1. Parkera på vägen och hämta inträdes- och matbiljetter till bandet i entrén.

2. Gå sedan direkt till mixplats och checka in hos Bosse och Ragge så får ni den övriga information bandet behöver, om t ex teknik och betalning. Där beställer ni också Transporthjälpen (fyrhjulingar med släp) som kör ned instrument och utrustning till scenen.

3. Tala sedan med någon av våra konferencierer; Ingrid, Mats eller Camilla om hur ni vill bli presenterade på scen.

4. Årets program hittar ni på vår hemsida www.starkesmark.com samt förstås på anslagstavlor på området. Annonsering sker i VK/VF samt på sociala medier – hjälp oss gärna med den på era egna nätverk. Vi räknar med vanligtvis ca 700-1000 besökare.
PS! Kom gärna i god tid så att vi kan hjälpa dig och ditt band på bästa sätt och förstås så att ni hinner njuta av dagens utbud. På området erbjuds, förutom ny musik varje timme, även marknadsförsäljning med lokal mat och hantverk, fordonsutställningar, loppis och antikt, ett stort restaurangtält med palt och sallad samt ett hembygdscafé. Här finns också bad- och picknickmöjligheter vid sjön.

Har du frågor? Ring Bosse: 070-3499373, Camilla: 070-3099888 eller Fredrik: 070-6952065

För vägbeskrivning föreslår vi att du går in på www.hitta.se . Din GPS kan tyvärr visa en mycket krånglig väg över Vindeln/Tvärålund – ta inte den!
Mycket välkomna till Stärkesmark!!!